Tasta Badalona! Assaboreix des de les receptes més tradicionals fins a experiències culinàries més creatives
La gastronomia de Badalona és un reflex de la seva rica diversitat cultural, amb una àmplia gamma d’establiments repartits per tots els barris. Aquí trobareu des de cuina tradicional fins a cuines de diferents cultures que satisfan els gustos de tothom en qualsevol moment del dia, fins a la millor cuina mediterrània, marinera i creativa.
Entre els plats més identitaris destaquen plats com el pop amb patates i allioli o el bacallà amb patates i allioli, receptes a l’estil tradicional dels pescadors de Badalona; o bé, postres com el préssec de vinya farcit de carn, o els Tornemis, paraula amb la que els badalonins i badalonines anomenem els xuixos de crema. I… sabeu que són els Micacos? A Badalona ens agraden molt. A més, també us animem a tastar les receptes amb anís del mono que aporten un toc especial a diversos plats i begudes, combinant tradició i innovació.
Badalona no només es dedica a la gastronomia tradicional, sinó que també ofereix propostes creatives que reinventen sabors clàssics que podreu tastar en diferents restaurants de la ciutat. Us donem idees d’on menjar a Badalona.
I pels més atrevits, heu tastat mai la cuina romana? Us convidem a descobrir-la en alguns dels establiments de la ciutat. Trobeu més detalls en aquest enllaç.
Descobreix la "Guia de restaurants" de la ciutat de Badalona
Badalona ofereix una gran varietat d’establiments de restauració distribuïts per tots els barris, amb cuines i perfils per a tots els gustos. Si busqueu un àpat informal o un sopar especial, trobareu propostes per a cada ocasió.
Us animem a contactar amb els restauradors i fer la vostra reserva per gaudir dels sabors locals.
